• Pentru deblocarea unei uși a cărei chei este pierdută este indicat să solicitați ajutorul unei firme cu pregătire în acest scop, pentru a reduce cheltuielile sau stricăciunile rezultate prin intervenția unor persoane care nu cunosc sistemele de închidere.
  • Este necesar un serviciu de întreținere anual pentru ușile si ferestrele dvs, serviciu care cuprinde reglarea și gresarea mecanismelor de închidere și acționare a acestora. Această operațiune duce la menținerea confortului termic în locuința dvs, reducerea cheltuielilor de intreținere, precum si prelungirea duratei de funcționare a mecanismelor montate pe ferestre și uși. Dacă nu sunt făcute la timpul potrivit, toate acestea duc la costuri suplimentare.
  • Prin montarea unui sistem de închidere potrivit pentru dvs se poate avea controlul asupra încăperilor precum și reducerea numărului de chei pe care le aveți asupra dv. Pentru acest lucru poți sa apelezi cu încredere la serviciile noastre, precum și pentru alte probleme cu care te-ai confruntat și la care nu ai avut un răspuns sau o soluție clara. Poți să soliciți consultanță, iar noi încercam să venim în sprijinul tău, dacă acest lucru ne permite.

Deblocări uși

Deblocări uși cu chei pierdute și deblocări pentru uși defecte

Asistență configurare uși, sisteme de închidere și accesorii de uși

Implementare sisteme de securitate

Asistență și configurare sisteme master key

Mentenanță / Întreținere

Reparații și reglaje periodice

Alătură-te nouă, nu ezita și apelează la serviciile noastre

Contactează-ne